Nannie78 » Specials » Bevalling
Nannie78: Informatie van A tot Z

Wat dient u te regelen voor de bevalling

Wat dient u te regelen voor de bevalling Het vader of moeder worden is iets heel bijzonders. De geboorte van ieder kindje is uniek en een speciale ervaring. Voordat uw kindje geboren wordt is het belangrijk een aantal zaken van te voren te regelen en over een aantal zaken na te denken.

Regelen van zaken voor de bevalling

Voordat uw kindje zich aandient is het belangrijk een aantal zaken van tevoren te regelen. U moet van tevoren bedenken of u in het ziekenhuis bevalt of thuis. In dit artikel vindt u alle informatie met betrekking tot het bevallen thuis of in het ziekenhuis. Wat heeft u allemaal nodig?

Borstvoeding

Het is van belang dat u van te voren een keuze maakt over het wel of niet geven van borstvoeding. Als u heeft gekozen om borstvoeding te geven dan is het zaak u hier goed op voor te bereiden. In dit artikel vindt u onder andere wat er allemaal komt kijken bij het geven van borstvoeding. Waar moet u allemaal aan denken en wat kunt u allemaal doen voor een goed verloop van de borstvoeding, voor uzelf en voor uw kindje.

Flesvoeding

Als u heeft gekozen voor flesvoeding dan is een goede voorbereiding zeker van belang. In dit artikel vindt u wat u allemaal nodig heeft om flesvoeding te geven. Hoe maak ik flesvoeding klaar en hoe lang is deze houdbaar?

Onderaan deze special vindt u de volgende artikelen:
  • Wat dient u te regelen voor de bevalling.
  • Borstvoeding het meest geschikt voor een baby.
  • Flesvoeding of kunstmatige zuigelingenvoeding.

Heeft u nog vragen op opmerkingen dan hoor ik deze graag. Onderaan ieder artikel is het mogelijk een reactie te plaatsen.
Wat dient u te regelen voor de bevalling

Wat dient u te regelen voor de bevalling

Uw kindje kondigt zich bijna aan. Ook al kan het soms nog even duren u kunt zich vast voor bereiden op zijn of haar komst. Of u nu thuis bevalt of in het ziekenhuis, voor de zorg van uzelf en uw kindj…
Borstvoeding het meest geschikt voor een baby

Borstvoeding het meest geschikt voor een baby

Wat is er niet mooier om uw baby zelf te voeden? Borstvoeding sluit precies aan op de wensen van uw baby en veranderd van samenstelling als dit nodig is door de groei van uw baby.
Flesvoeding of kunstmatige zuigelingenvoeding

Flesvoeding of kunstmatige zuigelingenvoeding

Het kan gebeuren dat u geen borstvoeding kunt geven, of u kiest ervoor om flesvoeding te geven. Flesvoeding of kunstmatige zuigelingenvoeding is zorgvuldig samengesteld en een goede vervanging van bor…
Gepubliceerd door Nannie78 op 05-04-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!