Nannie78 » Specials » Huidverzorging en make up

Alles over huidverzorging en make-up

Alles over huidverzorging en make-up In deze speciale vindt u wat u dient te weten over huidverzoring en make-up. Onze huid dient iedere dag goed verzorgd te worden. Wat heeft u hiervoor nodig. Wat soort huidtype heb ik en hoe kan ik er met een make-up stralend uit zien.

Huidverzorging

Onze huid heeft dagelijks onze aandacht en verzorging nodig. In het artikel "Huidverzorging erg belangrijk!" kijgt u de benodigde informatie om uw huid dagelijks de juiste verzorging te geven.

Huidtype

Iedere huid is verschillend van structuur, het is daarom van belang dat u weet wat voor soor huidtype u heeft. In het artikel "Welk soort huidtype heb ik?" komt u alles te weten over de verschillende huidtypes. Zo kunt u zelf bepalen waar uw huid het beste mee overeenstemt.

Make-up

Een make-up aanbrengen op de juiste manier zorgt ervoor dat u er stralend uit ziet. In het artikel "Mooie make-up, aanbrengen en materialen vindt u de juiste technieken en materialen om er stralend uit te zien.

Onderaan deze special vindt u de volgende artikelen:
  • Huidverzorging erg belangrijk!
  • Welk soort huidtype heb ik?
  • Mooie make-up, aanbrengen en materialen.

Heeft u nog vragen op opmerkingen dan hoor ik deze graag. Onderaan ieder artikel is het mogelijk een reactie te plaatsen.
Huidverzorging erg belangrijk!

Huidverzorging erg belangrijk!

Bijna iedere vrouw of man wil erg graag netjes en verzorgt uitzien. Huidverzorging is daarom een belangrijk onderdeel geworden van onze samenleving. Per dag staan wij gemiddeld genomen zeker een half…
Welk soort huidtype heb ik?

Welk soort huidtype heb ik?

Welk soort huidtypes zijn er allemaal en welke heb ik nu eigelijk. Hieronder vindt je een overzicht welk soort huidtypes er zijn en wat deze inhouden.
Mooie make-up, aanbrengen en materialen

Mooie make-up, aanbrengen en materialen

Een mooie make-up is niet moeilijk zolang u de juiste materialen gebruikt en hygiënisch werkt. In dit artikel vindt u onder andere de volgorde om make-up aan te brengen en welke materialen u dient te…
Gepubliceerd door Nannie78 op 27-03-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.